Qui som

Nautilus, comunicació i cultura és la marca que defineix un grup de comunicadors i creadors a cavall de Banyoles i Badalona que funda la primera editorial en llengua catalana a la ciutat de l’Estany. Alhora és una empresa de comunicació integral, que s’expressa en els suports papers i digital, que ofereix el seu servei a empreses i institucions del país, a banda de promoure projectes propis.

foto editorial

Un projecte de qualitat. Nautilus, comunicació i cultura aposta decididament per la qualitat tant en els projectes de comunicació com en els editorials. Només sobre la base de la qualitat es pot construir una empresa.

Edició i disseny de publicacions periòdiques. Som fans de la cultura. Publiquem llibres i revistes pròpies o d’altres. Ens avalen més de vint anys d’experiència en el món del periodisme i l’edició.

Edició de llibres propis i per encàrrec. Donem oportunitat a nous autors i rescatem clàssics. També donem caràcter professional a treballs d’altres persones que només busquen un editor mitjançant el segell La lletra espiral.

Edició de llibres d’empresa. Empresa, fes història, disposa d’un obsequi que dóna prestigi. Digue’ns què vols i t’entreguem el llibre claus en mà.

Edició de material promocional. Que no t’enganyin: el paper no ha mort. Catàlegs, flyers, díptics… fan molta feina!!
Il·lustració. Còmic i il·lustració estan en l’ADN nautilic. Tenim capacitat per il·lustrar revistes, llibres i jocs interactius.