MIniespasa

L’Espasa d’Al·là

19.90

Una trepidant novel·la carregada d’acció i intriga, on els fets se succeeixen a una velocitat de vertigen i les emocions contraposades aboquen a situacions límit els seus protagonistes, cadascú cercant les pròpies fites: justícia, venjança o el paradís.

NARRATIVA-FICCIÓ. Edició 2015. Rústica amb solapes.  509 pàgines

AUTOR: Jordi Calvet

Categoria:

Detalls del producte

En Pol Sahan,  fill d’un dels caps de la mà a tailandesa, no ha trobat el seu lloc en el món. El seu pare és un expatriat català, i la mare una tailandesa musulmana que ha renunciat a la seva fe per estar amb ell i tenir una vida millor. En Pol no troba sentit a la vida  ns que entra en contacte amb un grup de musulmans molt polititzats ideològicament. Amb ells escollirà iniciar l’abrupte camí de la gihad, on espera trobar calma a la inquietud vital que el devora. Aquesta decisió el portarà a enfrontar-se a la família  fins arribar a l’assassinat.

Consumats els fets, i immers en una onada d’espiral i destrucció, posarà rumb cap a Barcelona on ha de perpetrar una gran demostració de força en nom d’Al-Qaida. Cercant el màxim impacte tria un escenari: el Camp Nou. El dia escollit: un Barça-Reial Madrid. El seu pare correrà mig món en venjança pel dany inflingit a Bangkok. Juntament amb Mònica Vallejo, una  filla a qui havia repudiat  fins aleshores i que viu a Barcelona fent de Mosso d’Esquadra, intentarà aturar el monstre. La noia haurà de fer front a un passat tèrbol, als seus sentiments i pors i a la pròpia moralitat per participar en aquesta cacera contra rellotge.

Opinions

Encara no hi ha opinions.

Sigueu el primer a opinar “L’Espasa d’Al·là”