Oferta!
Betúlia. M.Aurèlia Capmany

Betúlia (digital MOBI)

6.00 3.00

Betúlia és el títol de la segona novel·la de Maria Aurèlia Capmany, la que ella considera «la meva primera novel·la ben meva». Hi descriu els clarobscurs d’una ciutat trista i pobra que creix de manera desordenada.

CLÀSSICS. Edició 2010. EPUB

AUTOR: Maria Aurèlia Capmany.

Categoria:

Detalls del producte

Betúlia és el títol de la segona novel·la de Maria Aurèlia Capmany, la que ella considera «la meva primera novel·la ben meva». Hi descriu els clarobscurs d’una ciutat trista i pobra que creix de manera desordenada. La protagonista de la novel·la enceta des de les primeres pàgines de la història un viatge a la recerca de la felicitat, encara que l’enfila per un camí equivocat, perquè el paradís perdut de la innocència no retorna mai. Contràriament al que s’ha dit, el nom de Betúlia no té relació amb la romana Baetulo. La paraula Betúlia és d‘origen semític i és el nom d’una ciutat bíblica. És evident, però, que l’autora juga amb les semblances dels dos noms.
Aquest és el primer volum de la Col·lecció Nimbus, que pretén anar recuperant l’obra d’autors clàssics de la literatura catalana.

Opinions

Encara no hi ha opinions.

Sigueu el primer a opinar “Betúlia (digital MOBI)”