Veure el carret “Cop de Porta. 1714-1975. Vol 1. Per què Catalunya no ha encaixat mai a Espanya” has been added to your cart.
banyoles-web

Banyoles, la ciutat de l’estany

Volum de gran format, de prestigi, que presenta la ciutat a l’exterior. És un recorregut històric pel patrimoni humà i material de la capital del Pla de l’Estany. Les fotografies, de format panoràmic, són del fotògraf banyolí Jaume Llorens.

ASSAIG HISTÒRIC. Tapa dura. 241 pàgines.

AUTORS: Andreu Mas, Jordi Prat i Josep Grabuleda

EDICIÓ ESGOTADA

Llegir llibre digital
Categoria:

Detalls del producte

El 2009, Nautilus Comunicació i Cultura edita Banyoles, la ciutat de l’estany. Aquest llibre, el primer de la Col·lecció Terra, és un volum de gran format, de prestigi, que presenta la ciutat a l’exterior. És un recorregut històric pel patrimoni humà i material de la capital del Pla de l’Estany. Les fotografies, de format panoràmic, són del fotògraf banyolí Jaume Llorens. L’Ajuntament de Banyoles el reparteix des de 2009 com a regal institucional a les personalitats que visiten la ciutat. Així ho va fer, especialment, durant la Copa del Món de Rem que va tenir lloc a Banyoles el 2009.
D’aquest llibre se’n van fer tres versions més que incloïen, cadascú, setze pàgines dedicades a tres empreses de Banyoles: Inoxpa, Pla XXI i Bassols Energia.

Opinions

Encara no hi ha opinions.

Sigueu el primer a opinar “Banyoles, la ciutat de l’estany”